H-7081 Simontornya
Malom út 33.
Tel.: +36/74 - 486-560
Fax.: +36/74 - 486-233
Mobil: +36/30 - 742-30-91
Email: info@friedhotel.hu

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Hozzászólások  

#343 balatonfüred kossuth u 28barcza gizella 2018-01-12 06:36
nagyon meg voltunk elégedve a kiszolgálás és az ételek minősége kitünő volt sivesen megyünk máskor is vissza kellemes 4-napot töltöttünk el
Jelentés a moderátornak
#342 VÁ: VéleményTenkely Erika 2018-01-02 07:25
Kedves szállodai és éttermi dolgozók!
Kellemes 3 napot töthettünk Önöknél,köszönöm.
Most voltunk először Önöknél,de remélem nem utoljára!
Kellemes,hangulatos a kastély, színvonalas volt a kiszolgálás,segìtőkész a személyzet.
Eredményekben gazdag,boldog új évet kívánok valamennyi dolgozónak.
Jelentés a moderátornak
#341 SzolnokMakra Ferenc 2017-12-27 17:25
2017 dec. 24-től 3 éjszakát töltöttünk ebben a csodálatos a kastélyszállóban. A szobánk kitűnő volt. Tisza és tágas, kényelmes bútorokkal. Az egész szálloda ízlésesen berendezett - bár a trófeákból talán kevesebb is elég lenne... (10 éves kislányunk nem fogadta kitörő lelkesedéssel, hogy minden folyosón, "minden sarkon" egy őzike fej - vagy koponya csont - nézett le rá...) Ettől eltekintve a berendezések és az épület komplexum elrendezése, a megközelíthetőségek kialakítása, gondos tervezésre utal.
A reggeli és a vacsora svédasztalos kivitelben történt. Bőséges kínálattal és igazán finom ízakkel. Csak dícséret illeti a séfet és segítőit. A személyzet rendkívül kedves és segítőkész. Az érkezést követő első perctől a távozásig fáradhatatlanul azon voltak, hogy jól érezzük magunkat. Nem emlékszem, volt-e már hasonkóban részem... Manapság ez sok "vendégéglátásból" hiányzik. Ez a hely e tekintetben is kivételes volt. Nem csupán jó szállásról tudok beszámolni, hanem a szó valódi értelmében is igazi vendéglátásról! A kastély dolgozói ez úttal vendéglátásból jelesre teljesítettek. Bizonyára nem utolsó alaklommal jártunk itt. További sikereket és Boldog Új Évet Kívánunk az egész Csapatnak!
Jelentés a moderátornak
#340 1237 BudapestCsörgő Csilla 2017-12-09 20:30
Köszönjük az élményt! Két éjszakát töltöttünk Önöknél,
de csak jót tudok mondani ,minden rendben volt (étel,személyzet,szoba,welness).Remélem még lesz alkalmunk itt pihenni. Csak ajánlani tudom mindenkinek!! Csilla,Csaba
Jelentés a moderátornak
#339 VÁ: VéleményAnett és István 2017-12-04 11:37
3 napot töltöttünk el a a szállodában, és a minden rendben volt. A svéd asztal megfelelő, nem túlzó, hogy az ember órákon át csak azt egye. A menü választásos vacsorában is mindenki talált számára megfelelő ételt! A reggeli is változatos. A wellness is kielégítő, bár a jakuzzi lehetett volna melegebb. A személyzet roppant kedves é segítőkész. A superior szoba pompás látvány, mellé tágas és kényelmes. Bár nálunk is meleg votl az első éjjel, míg le nem tekertük a fűtést. A társalgó helyiség, billiárd szoba , a kihelyezett könyvek és a társasjátékok a család minden tagja számára program lehetőséget nyújtanak. Az elegáns és keleti stílussal ötvözött bútorok roppant dekoratívok!!! A saját bor finom, igazi helyi specialitás. De a leginkább kiemelhető: a személyzet, a kedvesség, segítő készség, felkészültség, rugalmasság, udvariasság. Ezzel nem igazán találkozik ma az ember! Köszönjük az élményt!
Jelentés a moderátornak
#338 VÁ: VéleményFecskés Zoltán 2017-11-17 07:20
Nagyon jól éreztük magunkat a szép környezetben, 3 kellemes őszi napot töltöttünk el itt. Nagyon udvarias és figyelmes volt a személyzet, finomak voltak az ételek, nagyon jó volt a wellness is.
Jelentés a moderátornak
#337 7500 NagyatádBalatinczné Márta 2017-11-14 17:42
Itt ünnepeltük házassági évfordulónkat az idén, minden úgy volt,ahogy a csomagban foglaltak!
Gyönyörű volt a szállás, kedvesek voltak a kiszolgálók!
Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük,hogy Önöknél ünnepelhettünk! :-)
Jelentés a moderátornak
#336 6755 Kübekháza, Szántó Kovács János u. 534.Szabó Ágnes 2017-11-09 09:45
Nagy örömmel voltunk ott a kislányommal az elmúlt majd 3 napban. Igazi élmény és kikapcsolódás volt. Külön köszönjük a kiszolgáló személyzet végtelen segítő készségét és kedvességét! Bízom benne, majd még visszatérünk. :) Tisztelettel és üdvözlettel: Szabó Ágnes
Jelentés a moderátornak
#335 7636 Pécs,Illyés Gyula u.32.Véghelyi Viktória 2017-11-08 10:06
Egy hétvégét töltöttünk el a férjemmel a kastélyban.
Csodálatosan éreztük magunkat.A személyzet segítőkészsége és felkészültsége kiváló,az ételek mennyisége és minősége páratlan,a szoba tisztasága és a felszereltsége kitűnő.A wellness részleg és a szabadidős tevékenységek messzemenőleg a legjobbak voltak.Remélem hamarosan visszatérhetünk erre a csodálatos helyre!!!
Nagyon köszönjük!

Hérincs László és Véghelyi Viktória
Jelentés a moderátornak
#334 VÁ: VéleményPintér István 2017-11-05 10:57
Két napot töltöttünk itt teljes megelégedéssel és remélem még visszatérünk párszor. Kiváló elhelyezés, finom ételek, nagyon udvarias személyzet. :-)
Jelentés a moderátornak
#333 VÁ: VéleményCsilla és Zsolt 2017-11-04 20:12
Harmadik alkalommal jártunk a kastélyszállóban.
Úgy gondolom, már ez önmagáért beszél.
Csodálatos hely, jó ételek, kedves, udvarias személyzet, jó programok, és még folytathatnám ....
Jövő novemberben lesz a negyedik alkalom, ez már biztos! :lol:
Jelentés a moderátornak
#332 1028 Budapest, Muhar utca 39/b.Kriskó Ildikó 2017-11-04 17:22
Egy akció keretében voltunk Önöknél az unokánkkal.
Jól éreztük magunkat. A szoba csendes volt, talán egy kicsit melegünk volt bent.A wellness szolgáltatásait is élveztük, bár mindenki az élménymedencébe szorult be, mert a nagy medence vize kissé hideg volt.
A csomagban kínált masszázs frissítő volt, ügyes volt a hölgy. Az ellátással is elégedettek voltunk, finom volt minden. A kávé is, pedig az nem minden szállodában jó.
A kis könyvtár is jó ötlet, elolvastunk onnan néhány könyvet.
Jelentés a moderátornak
MIÉRT A FRIED KASTÉLYSZÁLLÓ **** ÉS ÉTTEREM?

Igazi gyöngyszem várja Önt Simontornyán, a Balaton környékén egy csendes Tolna megyei kisvárosban! A Fried Kastélyszálló **** és Étterem számos nívós díjat tudhatott magáénak az elmúlt évek során, voltunk többek között az Év Hotelje, az Év Legszebb Szállodája, bekerültünk Magyarország legkedveltebb szálláshelyei közé és megszereztük a Magyar Turizmus Minőség Díjat 2014-ben; valamint számos magas rangú diplomata, miniszter és közismert személyiség is megfordult mára kastély falai közt.

Az álomszép, több hektáros francia kastélypark és a Birtokot körülölelő szőlődombok, erdők és gyönyörű tájak, igazán nyugodt környezetet biztosítanak a pihenni vágyóknak. "Az otthonból a családba” – röviden, ám ars poeticánkhoz híven így jellemezhetnénk azokat a meghitt napokat, amelyeket Vendégeink szállodánkban eltölthetnek.

Olvass tovább...

kastélyszálloda logovadász logoquality webÉv Kastélyszállója

Fried Kastélyszálló **** és Étterem

Copyright 2017 Fried Kastélyszálló. Minden jog fenntartva. Honlapkészítés

 Wellness, Szállás, Kastélyszálló, Rendezvényhelyszín