H-7081 Simontornya
Malom út 33.
Tel.: +36/74 - 486-560
Fax.: +36/74 - 486-233
Mobil: +36/30 - 742-30-91
Email: info@friedhotel.hu

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Hozzászólások  

#349 2500 Esztergom Baross G. u. 24.Schalk Ildikó 2018-02-18 09:55
Eredetileg 2 éjszakára foglaltunk,melyet szerencsére meg tudtunk hosszabbítani még egy éjszakával. Nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük! Ritka,udvarias kiszolgálásban volt részünk.Mindenki készséges,kedves volt.Az ételek nagyon ízletesek,csodaszépen voltak tálalva.Szeretnénk még visszatérni egy másik évszakban,de akkor a kastélyszárnyba. Üdvözlettel: Schalk Ildikó és Szivók Ernő
Jelentés a moderátornak
#348 VÁ: VéleményVida Gábor 2018-02-13 09:20
Nagyon kellemes hétvégét töltöttünk el. Nyugodt kellemes légkör, kedves személyzet, finom ételek, szép környezet. Igazi feltöltődés volt. Régen pihentem ki magam ilyen jól.
Jelentés a moderátornak
#347 VÁ: VéleményFekete László 2018-02-09 19:02
A szállodában eltöltött néhány nap alatt nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet minden tagja segítőkész, rugalmas, mosolygós (!). Szerencsés az a munkáltató, aki ilyen kollégákat tudhat maga mellett, illetve az a vendég, aki ezt a szállodát választja. Az ellátás, felszereltség a mi igényeinknek maximálisan megfelelt. Remélem, még lesz alkalmunk itt pihenni!
Fekete László
Jelentés a moderátornak
#346 VÁ: VéleményOndrejó-Németh Judit 2018-02-06 06:35
Másodszor töltöttünk 2 éjszakát a szállodában, és ismét felejthetetlen élményekben volt részünk. Csodálatos volt a Vadászházban található lakosztály, mindhárom gyermekünk élvezte az ott létet. A szemèlyzet kedves, mosolygós, segítőkész. Az ètelek számunkra nagyon nagy adagok voltak, soha egyikünk sem maradt éhes. Ízletes, változatos fogásokat kaptunk. A gyerekek élvezték a wellness részleget, a biliárdozást, pingpongozást.
Jelentés a moderátornak
#345 1039. Naplemente u. 10Tallián László 2018-01-30 18:48
Köszönjük ! Már hatodszor voltunk kedvenc Kastélyunkban és még sosem csalódtunk ! Kellemes környezetben, jó társaságban, szakértő és figyelmes vendéglátók gondoskodása mellett töltöttünk 4 napot.
Köszönjük a Szíveslátást ! Bízom benne, hogy mielőbb találkozunk hetedszer is !
Tisztelettel és szeretettel
T.László, Gabi és Dorka
Jelentés a moderátornak
#344 SzigetszentmiklósKocsis Család 2018-01-24 19:10
Minden nagyon rendben volt. Csak ajánlani tudom másoknak is, ha pihenni, ellazulni vágynak. Csodás légkör, mosolygós emberek, kedves segítőkész kiszolgálás. Bőséges és választékos étel kínálat. Családias légkör. 4 éjszakát töltöttünk itt.
Köszönjük.
Jelentés a moderátornak
#343 balatonfüred kossuth u 28barcza gizella 2018-01-12 06:36
nagyon meg voltunk elégedve a kiszolgálás és az ételek minősége kitünő volt sivesen megyünk máskor is vissza kellemes 4-napot töltöttünk el
Jelentés a moderátornak
#342 VÁ: VéleményTenkely Erika 2018-01-02 07:25
Kedves szállodai és éttermi dolgozók!
Kellemes 3 napot töthettünk Önöknél,köszönöm.
Most voltunk először Önöknél,de remélem nem utoljára!
Kellemes,hangulatos a kastély, színvonalas volt a kiszolgálás,segìtőkész a személyzet.
Eredményekben gazdag,boldog új évet kívánok valamennyi dolgozónak.
Jelentés a moderátornak
#341 SzolnokMakra Ferenc 2017-12-27 17:25
2017 dec. 24-től 3 éjszakát töltöttünk ebben a csodálatos a kastélyszállóban. A szobánk kitűnő volt. Tisza és tágas, kényelmes bútorokkal. Az egész szálloda ízlésesen berendezett - bár a trófeákból talán kevesebb is elég lenne... (10 éves kislányunk nem fogadta kitörő lelkesedéssel, hogy minden folyosón, "minden sarkon" egy őzike fej - vagy koponya csont - nézett le rá...) Ettől eltekintve a berendezések és az épület komplexum elrendezése, a megközelíthetőségek kialakítása, gondos tervezésre utal.
A reggeli és a vacsora svédasztalos kivitelben történt. Bőséges kínálattal és igazán finom ízakkel. Csak dícséret illeti a séfet és segítőit. A személyzet rendkívül kedves és segítőkész. Az érkezést követő első perctől a távozásig fáradhatatlanul azon voltak, hogy jól érezzük magunkat. Nem emlékszem, volt-e már hasonkóban részem... Manapság ez sok "vendégéglátásból" hiányzik. Ez a hely e tekintetben is kivételes volt. Nem csupán jó szállásról tudok beszámolni, hanem a szó valódi értelmében is igazi vendéglátásról! A kastély dolgozói ez úttal vendéglátásból jelesre teljesítettek. Bizonyára nem utolsó alaklommal jártunk itt. További sikereket és Boldog Új Évet Kívánunk az egész Csapatnak!
Jelentés a moderátornak
#340 1237 BudapestCsörgő Csilla 2017-12-09 20:30
Köszönjük az élményt! Két éjszakát töltöttünk Önöknél,
de csak jót tudok mondani ,minden rendben volt (étel,személyzet,szoba,welness).Remélem még lesz alkalmunk itt pihenni. Csak ajánlani tudom mindenkinek!! Csilla,Csaba
Jelentés a moderátornak
#339 VÁ: VéleményAnett és István 2017-12-04 11:37
3 napot töltöttünk el a a szállodában, és a minden rendben volt. A svéd asztal megfelelő, nem túlzó, hogy az ember órákon át csak azt egye. A menü választásos vacsorában is mindenki talált számára megfelelő ételt! A reggeli is változatos. A wellness is kielégítő, bár a jakuzzi lehetett volna melegebb. A személyzet roppant kedves é segítőkész. A superior szoba pompás látvány, mellé tágas és kényelmes. Bár nálunk is meleg votl az első éjjel, míg le nem tekertük a fűtést. A társalgó helyiség, billiárd szoba , a kihelyezett könyvek és a társasjátékok a család minden tagja számára program lehetőséget nyújtanak. Az elegáns és keleti stílussal ötvözött bútorok roppant dekoratívok!!! A saját bor finom, igazi helyi specialitás. De a leginkább kiemelhető: a személyzet, a kedvesség, segítő készség, felkészültség, rugalmasság, udvariasság. Ezzel nem igazán találkozik ma az ember! Köszönjük az élményt!
Jelentés a moderátornak
#338 VÁ: VéleményFecskés Zoltán 2017-11-17 07:20
Nagyon jól éreztük magunkat a szép környezetben, 3 kellemes őszi napot töltöttünk el itt. Nagyon udvarias és figyelmes volt a személyzet, finomak voltak az ételek, nagyon jó volt a wellness is.
Jelentés a moderátornak
MIÉRT A FRIED KASTÉLYSZÁLLÓ **** ÉS ÉTTEREM?

Igazi gyöngyszem várja Önt Simontornyán, a Balaton környékén egy csendes Tolna megyei kisvárosban! A Fried Kastélyszálló **** és Étterem számos nívós díjat tudhatott magáénak az elmúlt évek során, voltunk többek között az Év Hotelje, az Év Legszebb Szállodája, bekerültünk Magyarország legkedveltebb szálláshelyei közé és megszereztük a Magyar Turizmus Minőség Díjat 2014-ben; valamint számos magas rangú diplomata, miniszter és közismert személyiség is megfordult mára kastély falai közt.

Az álomszép, több hektáros francia kastélypark és a Birtokot körülölelő szőlődombok, erdők és gyönyörű tájak, igazán nyugodt környezetet biztosítanak a pihenni vágyóknak. "Az otthonból a családba” – röviden, ám ars poeticánkhoz híven így jellemezhetnénk azokat a meghitt napokat, amelyeket Vendégeink szállodánkban eltölthetnek.

Olvass tovább...

kastélyszálloda logovadász logoquality webÉv Kastélyszállója

Fried Kastélyszálló **** és Étterem

Copyright Fried Kastélyszálló. Minden jog fenntartva. Honlapkészítés

 Wellness, Szállás, Kastélyszálló, Rendezvényhelyszín