H-7081 Simontornya
Malom út 33.
Tel.: +36/74 - 486-560
Fax.: +36/74 - 486-233
Mobil: +36/30 - 742-30-91
Email: info@friedhotel.hu

Foglalja le bármelyik csomagajánlatunkat a 2017. február 24 - 26-i hétvégére és NYERJEN!

 

Foglalja le bármelyik csomagajánlatunkat a 2017. február 24 - 26.-i hétvégére és nyerjen egy 2 fő részére szóló 1 éjszakás pihenést Lakosztályban, félpanzióval és wellness használattal.

2017. február 25-én, szombaton egy élőzenés, táncos vacsora keretében az ott tartózkodó vendégek között sorsoljuk ki a nyereményt.

Mindenkinek sok sikert kívánunk!

50 n
Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a szállodánkban elérhető lovaskocsikázás szolgáltatásunk előreláthatólag két hétig szünetel.

Kedves Vendégeink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a szállodánkban elérhető lovaskocsikázás szolgáltatásunk előreláthatólag két hétig szünetel. Türelmüket és megértésüket köszönjük, a hintósnak mihamarabbi felépülést kívánunk. 

Fried Kastély Szálloda**** és Étterem csapata

MIÉRT A FRIED KASTÉLYSZÁLLÓ **** ÉS ÉTTEREM?

Igazi gyöngyszem várja Önt Simontornyán, a Balaton környékén egy csendes Tolna megyei kisvárosban! A Fried Kastélyszálló **** és Étterem számos nívós díjat tudhatott magáénak az elmúlt évek során, voltunk többek között az Év Hotelje, az Év Legszebb Szállodája, bekerültünk Magyarország legkedveltebb szálláshelyei közé és megszereztük a Magyar Turizmus Minőség Díjat 2014-ben; valamint számos magas rangú diplomata, miniszter és közismert személyiség is megfordult mára kastély falai közt.

Az álomszép, több hektáros francia kastélypark és a Birtokot körülölelő szőlődombok, erdők és gyönyörű tájak, igazán nyugodt környezetet biztosítanak a pihenni vágyóknak. "Az otthonból a családba” – röviden, ám ars poeticánkhoz híven így jellemezhetnénk azokat a meghitt napokat, amelyeket Vendégeink szállodánkban eltölthetnek.

Olvass tovább...

kastélyszálloda logovadász logoquality webÉv Kastélyszállója

Fried Kastélyszálló **** és Étterem

Copyright 2017 Fried Kastélyszálló. Minden jog fenntartva. Honlapkészítés

 Wellness, Szállás, Kastélyszálló, Rendezvényhelyszín