H-7081 Simontornya
Malom út 33.
Tel.: +36/74 - 486-560
Fax.: +36/74 - 486-233
Mobil: +36/30 - 742-30-91
Email: info@friedhotel.hu

FOGLALÁSI FELTÉTELEK
 

Kedves Vendégeink!

Szállodánkban az alábbi általános foglalási feltételek érvényesek, melyeket szállásfoglalásukkal automatikusan elfogadnak. Csoportos foglalásoknál, rendezvényeknél és kiemelt időszakoknál a visszaigazolásban szereplő foglalási feltételek érvényesek.

Kérjük, hogy utazás előtt tanulmányozzák át a következőket:

               
  • A szobákat érkezés napján 14 órától lehet elfoglalni, és elutazás napján 11 óráig tudjuk az Önök részére biztosítani.
  • A megadott árak csak a visszaigazolásban szereplő mennyiségű szolgáltatások együttes igénybevétele esetén érvényesek.
  • A foglalás (a kiemelt időszakok kivételével) ingyenesen lemondható mindkét fél által (a Vendég és a Szálloda részéről egyaránt) az érkezést megelőző nap 12 óráig, a lemondás csak írásban tehető meg.
  • A megadott lemondási időn túli lemondásra nincs mód egyik fél részéről sem. A megadott lemondási időn túli lemondás esetén, illetve meg nem érkezés esetén 1 éjszakányi szállásdíj kerül kiszámlázásra. A kiemelt időszakokban ez módosulhat a visszaigazolásban szerepeltek szerint.
  • A helyszínen lehetőség van magasabb kategóriájú szoba igénylésére felár ellenében, amennyiben a szálloda rendelkezik szabad kapacitással.

KIEMELT IDŐSZAKOK 2017:
  2017. április 13 - 17.; 2017. április 28 - május 1.; 2017. június 2-5.; 2017. július 31 - augusztus 6.; 2017. október 20 - 23.; 2017. december 22 - 2018. január 1.


Szeretettel várjuk kedves vendégeinket!

         

OLVASSON MÉG!
MIÉRT A FRIED KASTÉLYSZÁLLÓ **** ÉS ÉTTEREM?

Igazi gyöngyszem várja Önt Simontornyán, a Balaton környékén egy csendes Tolna megyei kisvárosban! A Fried Kastélyszálló **** és Étterem számos nívós díjat tudhatott magáénak az elmúlt évek során, voltunk többek között az Év Hotelje, az Év Legszebb Szállodája, bekerültünk Magyarország legkedveltebb szálláshelyei közé és megszereztük a Magyar Turizmus Minőség Díjat 2014-ben; valamint számos magas rangú diplomata, miniszter és közismert személyiség is megfordult mára kastély falai közt.

Az álomszép, több hektáros francia kastélypark és a Birtokot körülölelő szőlődombok, erdők és gyönyörű tájak, igazán nyugodt környezetet biztosítanak a pihenni vágyóknak. "Az otthonból a családba” – röviden, ám ars poeticánkhoz híven így jellemezhetnénk azokat a meghitt napokat, amelyeket Vendégeink szállodánkban eltölthetnek.

Olvass tovább...

kastélyszálloda logovadász logoquality webÉv Kastélyszállója

Fried Kastélyszálló **** és Étterem

Copyright Fried Kastélyszálló. Minden jog fenntartva. Honlapkészítés

 Wellness, Szállás, Kastélyszálló, Rendezvényhelyszín